Eho radar uživo

18-11 subota

Pobjednik Demofesta‼️ “Eho Radar” osnovali su Marko Divjak (pjevač i gitarista) i Nikola Grab (gitara) u Prijedoru, tokom oktobra 2018. godine. Prvu postavu činili su još Nenad Popović (bubnjevi) i Denis Sikirić (bas). Bend je već u februaru 2019. godine ušao u studio i snimio prvi singl “Prah” koji nailazi na dobre reakcije.
U narednom periodu bend je objavio još 8 singlova od kojih je pjesma “Oprosti za bol” naišla na najbolji prijem i našla se na mnogim regionalnim top listama. Tokom rada benda dolazilo je do promjena članova, tako da danas bend pored Marka i Nikole čine još Igor Stakić (bas) i Denis Selimović (bubnjevi) što je dovelo do toga da bend sada radi na relaciji Prijedor ‐ Banjaluka. Eho Radar je pored Demofesta osvojio prva mjesta na gitarijadama “Na putu za jug” u Mostaru, “Rok Fest” u Aleksandrovcu i “Music Vibes Festival” u Užicu.
Vidimo se‼️

#petlampi #prnjavor #svirka #livebend #livemusic #muzikauzivo #provod #izlazak # pub #pivo #drustvo #nocnizivot


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/markop5/5lampi.com/wp-content/themes/colorist-child/single.php on line 83

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

`